Zelden heb ik iemand ontmoet die de spanningsboog tussen vertrouwen in de ander en kritische (zelf)reflectie zo mooi overspant.
Liesbeth Schievink-de Vries is zo'n mens. Zij heeft een attitude die consistent is, oprecht, met beiden benen op de grond, vindingrijk, authentiek, altijd vriendelijk en gul.
Daarom werk ik ook zo graag met Liesbeth samen.
Zowel in:
1. Het netwerken: wij kennen elkaar van Friesland Vaart, De Commerciële Club Friesland (DCCF), Gully Vindingrijkheidsgilde en nog veel meer netwerken.
2. In coachingprocessen: paardencoaching, begeleidingsprocessen rondom het opzetten van een businessplan en spreken in het openbaar.
3. Als in het directe werk: tijdens ons symposium 'De Lava van Leren', waar Liesbeth -schijnbaar- uit de losse pols, maar kwalitatief van een uitstekend niveau de rol van interviewer gestalte heeft gegeven. Daarom is het steeds weer een groot plezier om aan Liesbeths zijde nieuwe plannen te smeden en deze uit te werken. Ook haar workshop op mijn symposium was succesvol ingevuld.
Naast bovengenoemde kwaliteiten is Liesbeth uitstekend in staat zakelijk te denken, beheerst uitmuntende communicatievaardigheden, is eerlijk in het benoemen van businesskansen en steekt haar optimisme mijlenver boven het gemiddelde uit.

Kortom: Ik hoop met Liesbeth Schievink-de Vries nog jarenlang samen te werken!

Mieke Bouwens Oostvogel

Mieke Bouwens

Trainingsbureau Mieke Bouwens - Lava van het Leren

< Terug naar alle referenties