The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams

Druk zijn is niet cool

Ik betrap me er vaker op dan me lief is, ik heb het te druk. Of ik maak me te druk, whatever. 2 bedrijven waarvan 1 in opbouw, een dochter van 4 en ook nog een schare dieren. Alles wat me zo blij maakt, jaagt me soms de slapeloosheid in. Zo, die is er uit.En niet helemaal waar, ik ben de financiële onzekerheid vergeten. Maar dat is eentje voor een andere keer.

Wat mij zo moe maakt. is het doen van teveel dingen waar ik niet echt goed in ben. Ik blijk namelijk niet briljant in repeterend werk, in veel doe-dingen, dingen met priegelcijfers en controleren. En die heb ik het afgelopen jaar wel moeten doen, of willen doen. Want dat hoort er bij als je een bedrijf ( TONN) wilt opbouwen waar je eigenlijk nog niet zoveel van weet.

Maar de kogel is door de kerk. Wij gaan investeren in iemand die dat reuze kan. En ik weet zeker – met de bibbers in het lijf- dat ik dan veel meer waarde ga toevoegen. Cool word, althans voor een tijdje. Om daarna weer even bijna te verdrinken in mijn eigen ambitie en moeten.

Aha, zie daar de 2e bottleneck!

Gelukkig hangt Covey bij ons in het kantoor 🙂

En jij?

Ook af en toe even de route in de mist van drukte? Daar kan ik je dan weer goed mee helpen. Met mijn expertise  en… als ervaringsdeskundige. Tot gauw!