Waar we lid van zijn, wat we sponsoren of ondersteunen, ook dat zegt iets over ons. En het zijn initiatieven waar we ook graag over vertellen!

Wij ondersteunen altijd wel een of twee “jonge” initiatieven: daar werken we dan vrijwillig voor. Daarnaast werken wij voor:

Freonen van Fossylfrij Fryslan

Volledig op fossielvrije energie? Wij gaan met de Freonen fan Fossylfrij Fryslân laten zien dat wij het kunnen! En dat doen we met een grote groep van bedrijven, instellingen en overheidsorganisaties die op een unieke manier verbonden zijn als Freonen ( vrienden).

Doen, dat is het belangrijkste. Met elkaar maken we grote stappen in de duurzame energie, maar ook in het laten zien waarin Fryslân al koploper is.  Want er gebeurt veel. En zeker ook belangrijk: we doen dat met veel leuke activiteiten, waaronder de Elfwegentocht. 2 weken lang reizen zonder een druppel benzine of diesel. Dat is nog nooit ergens vertoond en wij zijn er deel van!

Doen, dat gebeurt ook in de diverse Freonenprojecten: want met elkaar creëren we nieuwe kansen en geven we de groene economie een groeispurt.

Voor nieuwe Freonen is altijd plek bij de Freonen fan Fossylfrij Fryslân, dat overigens ook het duurzaamheidsproject is van Culturele Hoofdstad 2018.
Je leest meer op www.freonen.nl .

Commerciële Club Weststellingwerf

Elkaar versterken, uitwisselen en impulsen geven voor de regionale economie; de CCW is een fijne club waar we graag komen. En ook een actieve rol spelen: Liesbeth is in 2017 gestart als bestuurslid met als functie secretaris en sinds maart 2018 voorzitter

www.ondernemeninweststellingwerf.nl