Onze partners

Zaak van Interactie werkt samen met veel verschillende bedrijven. Dit om onze opdrachtgevers nog meer te bieden. Hieronder zijn partners te zien waar we veel mee werken. Want: waarom moeilijk doen als het samen kan?

AMS ondersteund organisatie, met als focus het behalen van resultaat. Dit uit zich door te ondersteunen op operationeel, algemeen en commercieel gebied. AMS is gespecialiseerd in het vermarkten van diensten en producten.

AMS heeft een groot netwerk, internationale ervaring en is communicatief erg sterk. Eigenaar AMS, Alain geeft aan het liefst op een enthousiaste manier resultaat te creëren waarbij respect en plezier centraal staat.

Wij delen ons kantoor in Wolvega met AMS, waardoor er vaak ideeën uitgewisseld worden en gebruik wordt gemaakt van de expertises van AMS en andersom.

Between Business is het bedrijf van Trees de Brouwer. Between Business begeleidt bedrijven die 100 jaar of ouder zijn bij de totale aanvraagprocedure van het Predicaat Koninklijk of van Hofleverancier. Daarnaast is Between Business een ster in het organiseren van events en congressen en kan ze ingeschakeld worden voor een frisse blik binnen je organisatie.

Wij werken vaak samen met Between Business. Samen ontwikkelen we onder andere interactie events en zetten we elkaar in om voor onze opdrachtgevers nog meer te kunnen doen.