Enthousiast, vindingrijk, ontvankelijk, doelmatig en nieuwsgierig, dat is wat iedereen bij Zaak van Interactie gemeen heeft. En we zijn echt, want dat is bijzonder genoeg.

Bij ons komen mensen bij elkaar die zich vol enthousiasme overal instorten, maar niks zonder doel voor ogen en alles altijd met een flinke dosis plezier. Want plezier is een belangrijke drijfveer. Iedereen van Zaak van Interactie vormen dankzij de verschillen, maar met dezelfde waarden en compleet team. En daar maken de opdrachtgevers ook deel van uit :)

Liesbeth Schievink ( de Vries)

Als je moet kiezen tussen A en B, zoek dan naar C. Misschien is dat altijd wel mijn favoriete routeplanning geweest.

Waarom meteen studeren als je kunt leren in de praktijk? Via retail en horeca ben ik binnen Holland Casino van Croupier via Tafelchef uiteindelijk als Manager Marketing en Communicatie HEAO CE gaan studeren. Daarop volgden opleidingen op het vlak van communicatie en PR/PA enerzijds en coaching en leiderschap aan de andere kant.

Na een hogesnelheidslijn- carrière bij Arriva vond ik het tijd voor een andere blik. En zo ontstond Zaak van Interactie. En er is ook altijd de praktijk “buiten”: ik vervul al lang bestuursfuncties, zowel bij stichtingen als ondernemersnetwerken.

Het vuur

Samenwerking, interactie en resultaat maken; fantastisch vind ik dat. “Scherp op inhoud, sterk in relatie” gaf een opdrachtgever eens als typering, Daarbij zoek ik ook graag de interactie tussen theorie en praktijk, verschillende bloedgroepen en best practices en vindingrijkheid.

Iedereen moet en kan meedoen, dat is mijn stellige overtuiging. En hoe meer mensen in contact raken met hun vuur, hoe beter en succesvoller dat lukt. Daarom doe ik ook graag mee in het onderwijs en in trajecten voor mensen die aan de zijlijn staan.

Ik krijg energie van mijn werk, van natuur en de mensen en dieren om me heen. Dat levert een flinke dosis dagelijkse verwondering,

Er is zoveel te doen! Doe je mee?

Nevenfuncties

actueel: Voorzitter Commerciële Club Weststellingwerf

Waarnemen  Verwoorden   Ver-wonderen    Verbinden