Enthousiast, vindingrijk, ontvankelijk, doelmatig en nieuwsgierig, dat is wat iedereen bij Zaak van Interactie gemeen heeft. En we zijn echt, want dat is bijzonder genoeg.

Bij ons komen mensen bij elkaar die zich vol enthousiasme overal instorten, maar niks zonder doel voor ogen en alles altijd met een flinke dosis plezier. Want plezier is een belangrijke drijfveer. Iedereen van Zaak van Interactie vormen dankzij de verschillen, maar met dezelfde waarden en compleet team. En daar maken de opdrachtgevers ook deel van uit 🙂

Liesbeth Schievink ( de Vries)

Als je moet kiezen tussen A en B, zoek dan naar C. Misschien is dat altijd wel mijn favoriete routeplanning geweest.

Waarom meteen studeren als je kunt leren in de praktijk? Via retail en horeca ben ik binnen Holland Casino van Croupier via Tafelchef uiteindelijk als Manager Marketing en Communicatie HEAO CE gaan studeren. Daarop volgden opleidingen op het vlak van communicatie en PR/PA enerzijds en coaching en leiderschap aan de andere kant.

Na een hogesnelheidslijn- carrière bij Arriva vond ik het tijd voor een andere blik. En zo ontstond Zaak van Interactie. En er is ook altijd de praktijk “buiten”: ik vervul al lang bestuursfuncties, zowel bij stichtingen als ondernemersnetwerken.

Het vuur

Samenwerking, interactie en resultaat maken; fantastisch vind ik dat. “Scherp op inhoud, sterk in relatie” gaf een opdrachtgever eens als typering, Daarbij zoek ik ook graag de interactie tussen theorie en praktijk, verschillende bloedgroepen en best practices en vindingrijkheid.

Iedereen moet en kan meedoen, dat is mijn stellige overtuiging. En hoe meer mensen in contact raken met hun vuur, hoe beter en succesvoller dat lukt. Daarom doe ik ook graag mee in het onderwijs en in trajecten voor mensen die aan de zijlijn staan.

Ik krijg energie van mijn werk, van natuur en de mensen en dieren om me heen. Dat levert een flinke dosis dagelijkse verwondering,

Er is zoveel te doen! Doe je mee?

Nevenfuncties

actueel: Voorzitter Commerciële Club Weststellingwerf

Annemijn Drent

Ik krijg veel energie van het creatief vertalen van mens, merk en organisatie. In communicatie, maar ook in optimalisatie. Dat blijkt ook wel uit mijn opleidingen: het Cibap afgerond en nu in mijn afstuderen van HBO bedrijfskunde.

Eigenlijk heb ik altijd gewerkt naast school/ opleiding: veel in de horeca en als uitdaging ook in de directe verkoop.

Energie krijg ik van alles wat ik leer, buiten zijn en sporten; een heerlijke combi!

Esther Kuiper

Structuur en een soepel proces door doordachte acties en commercie; daar houd ik van. Inmiddels weet ik dat dit best een unieke combinatie is. Misschien heb ik daarom ook verschillende dingen gedaan; van verzekeringen tot verhuisregie en nu bij Zaak van Interactie. Ik word ook vaak ingezet om de bressen te slaan om plannen, teksten en ideeën nog beter te maken; gaaf vind ik dat.

Ik krijg energie van een flinke wandeling en de mensen om me heen.

Trees de Brouwer

Het live verbinden van mensen daar houd ik van. Interactie en contact creëren, daar krijg ik energie van. Met mijn bedrijf Between Business verzorg ik Koninklijke aanvragen, organiseer ik Live events en geef ik bedrijven een Frisse blik.

Samen met Zaak van Interactie werk ik aan het creëren van interactie, samenwerkingen en zetten wij elkaar in om voor onze opdrachtgevers nog meer te kunnen doen.

Ik krijg energie van het verbinden met zowel mensen als dieren en de natuur.

Donna

Het warmste welkom, dat geeft Donna onze bezoekers. En daar smelt zelfs de niet-hondenliefhebber van. Want net als wij, houdt zij van onze opdrachtgevers en is ze oprecht geïnteresseerd. Daarnaast zorgt ze uiteraard voor de beveiliging en is zij onze mindfulnesscoach avant la lettre.

Waarnemen  Verwoorden   Ver-wonderen    Verbinden