Wie zijn wij?

Daar kun je natuurlijk op verschillende manieren naar kijken. Laten we eerst vertellen vanuit welke waarden wij werken.

Onze kracht:

waarnemen   verwoorden     ver-wonderen   verbinden

Wij delen een aantal waarden:

  • Om iets te realiseren heb je energie nodig. Door jou, je organisatie en team te helpen stralen vanuit eigen kracht ontstaat dit. Eigenlijk een simpele natuurwet!
  • Dat moet je doen met verstand van zaken en door anders te gaan kijken en diepgang op te zoeken
  • Een goed verhaal en pragmatische middelen helpen om koers te vinden en houden en wonderbaarlijke interactie tot stand te brengen
  • De helft van het werk is doen! Goed nadenken, maar dan vooral gaan! Onderweg pas je de route toch wel weer aan op basis van wat je tegen komt. Zo blijf je je ogen ook open houden, altijd beter dus!
  • Wie zegt dat Pippi Langkous iets doet dat niet kan? Wees wild en wonderbaarlijk. En… Ik heb het nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan.
  • Accepteer dat onzekerheid en twijfel er bij hoort. Prima!

Fijne plek!

En we hebben een geweldig kantoor waar we je graag ontvangen. Voor je er voorbij rijdt: ja, het is echt het monumentale stationsgebouw van Wolvega.. Natuurlijk komen we ook graag bij jou, wat maar het beste past. Onze opdrachtgevers vind je in heel Nederland.

Ons iets beter leren kennen? Klik op ons en ontdek.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Dit zijn wij

Waar we ook voor staan: er is alleen maar wij, daar moet je zuinig op zijn

Ook Zaak van Interactie is er om meerwaarde te leveren: aan haar klanten, haar medewerkers en… de wereld. Dat is veel voor zo’n kleine organisatie? Dat is maar hoe je het ziet. Wij houden er wel van om een beetje verder te kijken. En zonder dat we denken dat wij de wereld veranderen, vinden we wel dat wij in ieder geval moeten doen wat we kunnen.

Daarom geven wij op onze eigen manier invulling aan de Sustainable Development Goals    : de 17 duurzame doelen van de Verenigde Naties. We hebben ze voor onszelf uitgewerkt. Niet ingewikkeld en zeker niet naar de letter; vanuit onze blik, aandacht en mogelijkheden hebben we de meeste doelen onze betekenis en aanpak meegegeven.

Samenwerken, yes!

Onze meest nabije vaste samenwerker is Between Business , het bedrijf van Trees de Brouwer. We delen het mooie stationsgebouw, inspiratie en veel meer. En met elkaar hebben we opdrachtgevers nog meer te bieden.

Ook  AMS Trading en Consultancy  is sparringpartner, samenwerker en kantoordeler: ook een rijke aanvulling.

Daarnaast tref je ons in andere communities, samenwerkingen en meer.