Business & Brainstorm buddies

Er is een aantal stappen gezet, maar je mist nog iets. De buddies leveren respectievelijk nog even meedenkkracht of uitvoerende kracht. Je kunt ze inschakelen wanneer we al samenwerken of hebben gewerkt. Om de eenvoudige reden dat we dan ook zo aan de slag kunnen.

Brainstorm buddies

Je wilt iets opzetten: een campagne, een dienst of andere vernieuwing of verandering. Je hebt ideeën, alleen mist nog net dat ene vonkje.

Dan heb je geen project, uitgewerkt of volledig advies nodig. Wellicht is het al eens gebeurd. En heb je wel een advies of idee gevraagd. En bleef je zitten met het gevoel voor meer geld verder van huis te zijn geraakt.

Herkenbaar? Dan is het tijd voor een Brainstorm Buddy; voor een van ons.

Wij luisteren, denken en stormen mee. We filteren voor je, brengen structuur aan en geven woorden aan wat je bedoelt: waarnemen – verwoorden – verwonderen en verbinden.

Vaak ben je na een halfuur al weer helemaal op het pad dat je zocht en kun je verder. En is het een halfuur, dan betaal je een halfuur. Heel vaak doen we dat per skype of telefoon. Maar je bent uiteraard ook van harte welkom bij ons en we kunnen ook naar jou toekomen.

De korte brainstorm doen we vooral voor opdrachtgevers waar we al voor werken. Die kennen we, vaak werkten we mee aan DNA, strategie of anders.  

Business buddies

80% van de plannen faalt. Niet omdat ze niet okay zijn, maar simpelweg omdat de tijd en aandacht ontbreekt om ze uit te voeren. Daarom kun je een Business buddy inschakelen: wij pakken op wat binnen je organisatie niet lukt. Wij zijn gewend om breed in te springen: op vlak van marketing en communicatie, maar ook voor coördinatie, organisatie en interne processen.

Is het iets wat jij zoekt en hebben we nog niet met elkaar gewerkt? Dan kijken we graag hoe we zo snel mogelijk de route kunnen uitstippelen om met elkaar aan de slag te kunnen.

Contact

DNA & Merkwijzer

Het is fantastisch om je klant centraal te stellen. Wij zijn helemaal voor en als het gaat over je klant blij maken, dienstbaar zijn en gastvrijheid: ja. Maar als het gaat om je strategie en positionering begint alles met jou en je bedrijf.

Wie ben je in de kern? En welke aspecten zijn eigenlijk heel bijzonder in wat je doet? Door met elkaar je DNA uit te vlooien en een merkwijzer op te stellen, krijg je zicht op je kracht. En dat is nu precies waarmee je je klant centraal kunt stellen.

Ook dat doen we zoals we Stand up strategie aanpakken: met een koffer, actie, denktijd en vooral met elkaar.

Wat ons betreft begint alles hier. Want als je weet waar je staat en voor staat, weet je ook waar je naar toe kunt.

Stand up strategie

Wij zorgen er voor dat iedereen weet waarom hij/zij zaken met jou moet doen. Door met jou je plannen uit te werken, krachtig, kort en praktisch. Dat biedt Stand up strategie. We komen letterlijk met een koffer vol: hulpmiddelen, tactieken, beproefde modellen en heel veel handige vragen. En met onze expertise en ervaring. Dat mengen we stand up met de kennis, creativiteit en ideeën die jullie in huis hebben. Kans is groot dat je je daar niet eens altijd bewust van bent, zo gaat dat bijna altijd.  Dat is leuk en levert altijd verrassing en mooi resultaat op.

Wij zorgen er voor dat jullie op een leuke manier snel stappen kunnen maken. En tegelijk ook nog eens een beetje teamwerk doen!

Stand up strategie kun je gebruiken voor:

  • jaarplannen
  • product/dienst ideeën
  • klant- en marktontwikkeling
  • marketingplan
  • communicatieplan
  • eventontwikkeling

Inzicht

Er is al van alles: de huidige activiteiten, kennis, kwaliteit, waarden, cultuur en markt. Vaak zijn zaken al vanzelfsprekend geworden, of is niet helder hoe de

Overzicht

Wat de vraag, uitdaging of het doel ook is; wij zorgen dat je aan het einde van de sessie overzicht heb. Daarom werken wij ook graag met jou (en je team) met plannen die op 1 vel passen zoals een business model canvas, klantmap, waardemodel, merkwijzer of businessplan op 1 A4. Ken je niet? Geen enkel probleem, wij zorgen er voor dat jij je alleen maar hoeft bezig te houden met de activiteiten van je onderneming of team.

Actie!

Van Stand up strategie naar actie. Dat gaat gemakkelijker omdat het plan gewoon aan de muur kan en zo perfect in beeld blijft.

Te weinig handen? Dan helpen de Business Buddies graag!